search icon

Financiële Administratie

Beheer uw financiële administratie eenvoudig met de geïntegreerde boekhoudmodules modules.

Het Liantech ERP systeem bevat een eenvoudig boekhoudsysteem waarmee u uw financiële administratie kunt beheren. Omdat dit systeem geïntegreerd is het niet nodig om data over te zetten naar andere software en heeft u altijd direct inzicht in gedetailleerde financiële informatie die nodig is om grip te houden op uw bedrijf.

Liantech bevat de volgende financiele modules.

 

Inkoop Factuur Beheer

Met de inkoop factuur applicatie worden binnenkomende facturen gekoppeld aan leveringen en kosten facturen geregistreerd. Hier worden ook de betalingen geregistreerd. Met behulp van de standaard filters is het mogelijk om snel openstaande en verlopen facturen in te zien. Ingevoerde betalingen kunnen worden geëxporteerd naar een SEPA bestand, welke kan worden geüploade naar uw bank pakket.

 

Activa Beheer

Door inkoop facturen over te zetten naar de activa beheer applicatie kunnen afschrijvingen gegenereerd worden.

 

Verkoop Factuur Beheer

De verkoop factuur applicatie toont de gegenereerd facturen en wordt gebruikt om credit facturen aan te maken. De betalingen worden hier ook registreert. Door gebruik te maken van de standaard filters is snel in te zien welke facturen verlopen zijn en nog open staan. Er is tevens een mogelijkheid om automatisch aanmaningen te genereren en te versturen. 

 

Bankrekening Beheer

In de bankrekening beheer applicatie houdt u uw bankstanden bij. Door het importeren van MT940 bestanden kunt u snel uw betalingen en ontvangsten matchen met facturen en eventuele memoriaal boekingen uitvoeren.

 

Balans en Winstverliesrekening

Nadat alle voorraad, inkoop en verkooptransacties geboekt zijn kunnen deze getoond worden in de Balans en winst-verlies rekening applicatie. Deze applicatie toont een duidelijk overzicht van alle rekeningen met de maandelijkse bedragen en biedt de mogelijkheid om de waarden te totaliseren op basis van de verschillende niveaus in uw grootboekstructuur.

Er is tevens een mogelijkheid om een eenvoudig budget op te stellen per grootboekrekening en deze te vergelijken met de werkelijke resultaten.

 

Aparte boekhoudsoftware

Indien u liever gebruikt wenst te maken van een ander boekhoudpakket dan is dat ook mogelijk. Indien de software het toe laat kan hier een interface voor geschreven worden en anders kan via import en export bestanden de data uitgewissel worden.

BSPL.png

balans & winst-verlies rekening